Barnlägerinfo 18-21 aug 2022

Äntligen är det dags för barnläger på Segolstorp igen. Lägret är för barn som hösten-22 går i årskurs 1-6. Lägret är likt förra året ett dagläger för de barnen som börjar 1:an och 2:an i höst, medans de som i höst börjar 3:an och uppåt får sova över i logement där de sover tillsammans med våra ledare, tjejer för sig och killar för sig. För yngre barn krävs det alltså att ni som föräldrar kan skjutsa och hämta morgon och kväll under de olika dagarna. Se information lite längre ned om aktuella tider.

Lägret börjar på torsdag 17:00 med incheckning för alla barn och sen fortsätter kvällen med en startsamling vid 18:00, kvällsmat 18:30 och kvällssamling 19:15. Ni föräldrar som vill vara med era barn i början får gärna stanna kvar och vara med på kvällsamlingen (anmäl i ert barns anmälan). För de yngre barnen är kvällen sedan slut (ca 20:00) och de får åka hem medan kvällen fortsätter lite längre för de äldre barnen innan det är läggdags. 

Lägret fortsätter sedan med samlingar, aktiviteter, mat mm under fredag och lördag för att avslutas på söndag 10:30 med en Gudstjänst för alla åldrar dit ni som föräldrar & syskon är extra välkomna. Efter denna serveras, kaffe & korv och bröd, gratis för alla lägerdeltagare. Övriga betalar en frivillig avgift.

Fikat serveras ca 12:00 och därefter är lägret slut och det är fritt att åka hem.

Tider för hämtning och lämning av de yngre (åk.1-2) :

Torsdag: start 17.00, kvällssamlingen slutar senast 20:00
Fredag & Lördag: välkomna ut till gården 08:45. Det första som händer är morgonssamling vid flaggstången 08:55 och därefter är det frukost. Barnen hämtas 20:00 

Söndag: Sovmorgon, ät frukost hemma och kom hela familjen till Gudstjänsten som börjar 10:30, fika med kaffe, korv och bröd serveras efteråt  och därefter är lägret slut och det är fritt att åka hem.

Kostnad:

450:-/barn, för de yngre barnen som inte sover över kostar det 350:- 

Lägeravgiften betalas på plats via swish eller kontant när lägret startar.

Vi vill att alla barn som vill åka på läger ska kunna åka på läger, så om ekonomin är ett problem för er som familj får ni gärna höra av er till david@mariestadpingst.se eller hanna_backvall@hotmail.com så kan våra kyrkor vara behjälpliga med en del av avgiften.

Packlista och övrig bra info hittar du här!

Kontakt/frågor:

Har du frågor, hör av dig till David Vindlycke 0704-075890 (Mariestad Pingst) eller Hanna Bäckvall 073-3790727 (Lugnås Pingst).

Lägret arrangeras av Mariestad Pingst och Lugnås Pingst i samarbete med

Mariestad Pingst på Facebook & Instagram

Lugnås Pingst på Facebook

Adress till gården:

https://goo.gl/maps/UNM11rV88b7PXv7u8

Vi har begränsat antal platser även om vi får plats med många barn. I händelse av att lägret blir fullt är det först till kvarn som gäller och i sådant fall hör vi av oss till er.

Anmälan stängde den 15 juni – Vi tar emot anmälan till vår reservlista och vi kommer göra allt vi kan för att få med så många som möjligt. Vi kontaktar er allt eftersom vi vet mer. Har ni frågor, kontakta oss på våra mail-adresser som finns ovan.