Konfirmation Ht22Vt23 i Mariestad Pingst

Konfirmationen är ett utmärkt tillfälle att lära sig lite mer om vad det här med kristen tro egentligen handlar om? Vi kommer fundera och vrida och vända på en hel del frågor: Finns Gud? Hur pratar jag med honom? Vad är egentligen meningen med livet? Och en hel del annat!

Det är också en alldeles strålande möjlighet att lära känna nya kompisar. Vi kommer ses en dag i veckan (förutom de dagar du har lov från skolan) och kommer då prata om olika saker som på ett eller annat sätt har med tron att göra. Vi kommer göra några spännande studiebesök och självklart blir det också lite läger! Vår förhoppning är att även kunna åka till Litauen under våren för att hälsa på vår vänförsamling där.

Uppstart:

Vecka 37, dvs. 13 eller 14 september kl. 16:00. Vi kommer välja dag (tisdag eller onsdag) lite efter hur det ser ut bland er som anmäler er. Så välj vad som passar dig när du anmäler dig.

Avslutning:

Våren 2023, troligtvis i slutet av maj.

För vem?

Konfirmationen är i första hand till för dig som under hösten börjar åttan. Är du tex. äldre och går i nian men har många kompisar som ska gå så är du såklart välkommen med.

Kostnad:

Det enda som kostar är läger och resan till Litauen om det blir av som planerat. Självklart söker vi då bidrag tillsammans för att göra det så billigt som möjligt. I övrigt inga kostnader.

Anmälan:

Först till kvarn gäller på anmälan, vi har begränsat antal platser.

Material/program:

Vi kommer använda oss av ett konfamaterial som Pernilla Öman i Trollhättan Pingst har gjort.
Mer info om det kommer på första träffen!

Frågor?

Kontakta Sara, sara@mariestadpingst.se eller 0768282001