Barnlägerhelg 13-15 augusti på SEGOLSTORP

Vi inleder på fredagen med “Fredagsmys special” på Segolstorp där ingen anmälan behövs!
En kväll för hela familjen med Åke Samuelsson som är författaren och berättaren bakom barnböckerna “Munken och Kulan”.

Välkomna från 17:00 då vi grillar tillsammans. Ta med vad ni vill grilla och äta, enklare dryck finns på gården likaså tallrikar, bestick eller vad ni kan behöva på så vis. Vi kommer ha gott om grillar tända så det finns möjlighet att grilla även med avstånd om läget är sådant då.

18:30 har vi en samling där lägerteamet spelar musik och då Åke Samuelsson är med och berättar om Munken och Kulan. Om du aldrig hört Åke så är han en fenomenalt bra berättare som “fångar” både unga och gamla i sina berättelser om Munken och Kulan, två tio åriga grabbar där det handlar om hur både lätt och svårt det kan vara att få ihop tron. Vi tror detta kommer bli en riktigt bra start på lägerhelgen så missa inte detta!

Ingen anmälan behövs för fredagskvällen så det är bara att dyka upp och detta blir en riktig höjdpunkt under denna lägerhelg! 
Vid extremt dåligt väder flyttar vi ev. denna kväll till kyrkan – håll utkik på våra sociala medier:

LÄGRET – Hur, när, var? (sista anmälningsdag tis 10/8)

I år kör vi läger Lördag och Söndag och det är för barn som till hösten börjar ettan upp till de som precis gått ut sexan. För barn som till hösten börjar ettan eller tvåan är lägret ett dagläger, dvs de hämtas hem för natten på lördag 19:00 av er föräldrar och är välkomna tillbaka på söndagen 08:45 (läs mer nedan) För de äldre barnen så finns möjlighet att sova över mellan lördag och söndag om man vill, ange det i er anmälan.

Start Lördag 14 augusti 09:30 med incheckning för alla barn. Sedan fortsätter dagen med diverse samlingar/aktiviteter för barnen där vi både har roligt och delar tron. Självklart ingår all mat och fika! Vi kommer även ha en kiosk under lägret så skicka gärna med pengar med era barn om de vill handla i kiosken (max 50:- per barn)

19:00 på lördagen är det dags för de yngre barnen att åka hem för natten. De yngre barnen är sedan välkomna tillbaka till 08:45 på söndagen. 09:00 börjar dagen med en kort samling vid flaggstången och därefter är det frukost. Därefter fortsätter dagen med olika samlingar och aktiviteter till 15:00 då det är avslutningsfika för både barn och föräldrar. Sen är det dags att städa ihop sina saker och åka hem för detta året.

Hur gammal ska man vara?  Lägret är i första hand för dig som till hösten börjar ettan upp till dig som precis gått ut sexan. Vi kan ev. tänka oss att göra undantag i specialfall – kontakta david@mariestadpingst.se

Vad kostar det och hur betalar man? Lägret kostar 250:-/barn, för de yngre barnen som inte sover över kostar lägret 200:- Betalningen görs via swish vid incheckning. Kontant med jämna pengar går också bra. Vi vill att alla barn som vill ska kunna vara med så har er familj det svårt rent ekonomiskt så kontakta kyrkan genom david@mariestadpingst.se i förväg så hjälper vi gärna till med det som behövs!

Vad behöver packas med? I början av v31 så kommer vi skicka ut ett brev till alla anmälda med lite bra packtips och lite övrig info inför lägret.

Vilka är arrangörer: Lägret anordnas av Pingstkyrkan i Mariestad och är på vår lägergård Segolstorp i samarbete med Pingst Ung Skaraborg.

Övriga frågor: Kontakta david@mariestadpingst.se, han har dock semester v26-30 och läser bara mailen sporadiskt då.

Vart är lägret: Kolla in följande googlemaps sida för att se var vår lägergård finns https://goo.gl/maps/Lz2L9gJgKym8sixv5

Anmäl ditt barn i fältet formuläret nedan.