KYRKAN HYR HELA JUMPYARD SKÖVDE 18/9 19:00-20:00
Dra med hela familjen och häng på oss till Jumpyard i Skövde lördagen den 18 september. Tillsammans med Lugnås Pingst hyr vi hela stället och har det alltså helt för oss själva. Jumpyard är en trampolinpark som har mängder med studsmattor, foampits, hinderbanor mm. Ett jätteroligt ställe helt enkelt. Barn från fyra år är välkomna i (hoppande) förälders sällskap.  Inträdet (som betalas till kyrkan) är 100:- per person oavsett ålder. Barn som är i söndax-åldern (9-12) kan åka med själva (utan krav på medföljande föräldrar) men vi ser gärna att vi får umgås över generationerna så var gärna med som förälder! Känner du andra barnfamiljer som skulle uppskatta att följa med? Bjud gärna in dem!

 

Vi har också tänkt att sova över i kyrkan efteråt men detta riktar sig till barn i Kidsåldern, dvs från året man går i trean. Så efter att vi hoppat oss trötta så åker vi tillbaka till kyrkan och har det lite gött med kvällsfika, en andakt samt övernattning till söndagen då det är Gudstjänst för alla åldrar.

Tider
Lördag:
17:20 dropin – Incheckning för barn som vill sova över (fixa sovplats etc)

18:00 Samling vid Pingstkyrkan Mariestad (Eftersom vi bara har 60minuters hopptid ska vi vara i tid och hinna med genomgång, köpa strumpor (30:- om du inte redan har?).
18.40 Genomgång på jumpyard i Skövde (Jonstorpsgatan 4)
19:00-20:00 Fri hopp och lek (Vi bokar bara upp “Skyride-banan” om vi blir ett rejält antal deltagande då den kostar en del extra.)
20:15 Hemresa till kyrkan
21.00 Kvällsfika för övernattande barn och lite andra roligheter.

 

Söndag
Frukost för de övernattande och sen “Gudstjänst för alla åldrar” 10:30

Anmälan: Hör av dig till david@mariestadpingst.se så snart som möjligt och anmäl hur många ni kommer. Om ni har barn som vill sova över så anmäl det  med samt behov av ev. specialkost. Om du som förälder kan vara med som ledare och sova över är det mycket välkommet, meddela det vid anmälan.
Meddela också om du har plats över för någon mer i bilen.

Jumpyard tar normalt in 150 personer som max så vi har gott om plats. När det gäller övernattningen så är det först till kvarn som gäller. Antal platser beror helt enkelt på hur många ledare vi får med.

Här kan ni kika in hur parken ser ut: https://youtu.be/3uu5R8J6C8M

Ovanstående görs i samarbete med