Konfirmation Ht20Vt21 i Mariestad Pingst

Konfirmationen är ett utmärkt tillfälle att lära sig lite mer om vad det här med kristen tro egentligen handlar om? Vi kommer fundera och vrida och vända på en hel del frågor: Finns Gud? Hur pratar jag med honom? Vad är egentligen meningen med livet? Och en hel del annat!

Det är också en alldeles strålande möjlighet att lära känna nya kompisar. Vi kommer ses en dag varje vecka (förutom de dagar du har lov från skolan) och kommer då prata om olika saker som på ett eller annat sätt har med tron att göra. Vi kommer dessutom göra några spännande studiebesök och självklart blir det också lite hajker och ett läger!

Uppstart:

Vecka 38, dvs. 15 eller 16 september kl. 16:00. Vi kommer välja dag (tisdag eller onsdag) lite efter hur det ser ut bland er som anmäler er. Så välj vad som passar dig när du anmäler dig.

Avslutning:

Våren 2021, troligtvis i slutet av maj.

För vem:

Konfirmationen är i första hand till för dig som under hösten börjar åttan. Är du tex. äldre och går i nian men har många kompisar som ska gå så är du såklart välkommen med.

Kostnad:

Det enda som kostar är självkostnadspriser för hajker och läger. I övrigt inga kostnader. Länk till anmälan finns längst ner på sidan.

Anmälan:

Först till kvarn gäller på anmälan, vi har begränsat antal platser.

Material/program:

Vi kommer använda oss av ett konfamaterial som Pernilla Öman i Trollhättan Pingst gjort.
Mer info om det kommer på första träffen!

Frågor:

Kontakta Sara, sara@mariestadpingst.se eller 0768282001