Hej! (Information inför vårt miniläger till Yoump!)

Kul att ert/era barn vill vara med på vårt miniläger. Vi ses vid kyrkan (Madlyckevägen 1b, Mariestad) på lördag (26 sept) senast 14:00 och då kan barnen få lämna sin väska med sovsaker i kyrkan. Har du inte redan swishat avgiften kan du göra det då (125:-/barn).

Upplägg för lägret

Så snart som möjligt därefter kommer vi åka mot Örebro och vi har 6 bilar som åker dit (det är idag 24 anmälda barn!). Där hoppar vi mellan 16-17:30 och sen äter vi egen matsäck/fika på parkeringen innan vi åker hemåt mot Mariestad igen.
Tacos serveras i kyrkan när vi kommer hem och efter det kommer vi ha en go kväll i kyrkan tillsammans. På morgonen efter serveras frukost och 10:30 så börjar Gudstjänsten där vi också har aktiviteter för barnen under gudstjänsten: Kids plus (åldersgruppen som är med på lägret) och även Söndax som är för 3-9 åringarna.

Gudstjänsten på söndag:

Du som förälder, känn dig varmt välkommen att komma på Gudstjänsten 1030 (som håller på ca 60 min) och vår pastor Magnus predikar denna söndag om nåt så passande som om hopp!
Kan man känna hopp en värld som ser ut som den gör och vad är i så fall anledningen till det hoppet?
Dessutom är ett musikteam lett av Hilda Vindlycke med och har musiken. Så välkommen på Gudstjänst på söndag! =)

Med tanke på Covid19 så har vi lite speciella förhållningssätt i dessa tider. Vår gudstjänst är Live på ovanvåningen i kyrksalen där vi får vara max 50 pers. plus medverkande. På bottenvåningen kan vi också vara 50 personer och där streamas gudstjänsten via storbildsskärm och därifrån utgår också alla barn. Så om du på söndag också kommer med småsyskon till lägerbarnen så välj gärna att sitta där nere för då kan de springa lite emellan vid behov (vi får tyvärr inte röra oss mellan våningsplanen). Om du känner att barnen är äldre och klarar sig själva så släpp av dem därnere och gå sen runt kyrkan och var med uppe. Självklart håller vi avstånd och kommer bara till kyrkan/lägret om vi är helt friska.

Tips på saker att packa– packa gärna i två väskor varav en lämnas i kyrkan.

Väska 1

* Matsäck/fika med dryck att äta efter hoppandet på Yoump (vi kommer äta den på parkeringen innan vi åker hem så skicka gärna med något smidigt. Det blir Tacos för barnen så fort vi kommer tillbaka till Mariestad vid ca 19:15

* Namn-märkt vattenflaska att ha på Yoump, det går bra att fylla på vatten där.

* Kanske ett ombyte kläder att hoppa i kan vara skönt?

* om du redan har yoump-strumpor så ta med dem, annars ingår det.

Väska 2

* Luftmadrass att sova på

* Lakan & täcke att sova i, eller sovsäck. Kudde.

* Pyjamas

* Tandborste & tandkräm

Om du har någon fråga om något så hör gärna av dig till mig!

Mvh David Vindlycke
Barn & Familjepastor

0704-075890