Hej och välkommen på barnläger!

Vad roligt att ni vill skicka era barn till vårt barnläger på Segolstorp! =)
Vi är 15 ledare som verkligen ser fram emot dessa två dagar. Här kommer lite info:Lägret är alltså ett dagläger som pågår 10:00 till 17:00 på lördag och 10:00-15:00 på söndag. Ni lämnar och hämtar själva era barn på lägret men innan ni gör det är det viktigt att ni checkar in och ut era barn så vi ledare har koll – detta gör ni med oss ledare på plats. Vid ankomst på lördag så får ni också betala lägeravgiften som är på 150:-/barn. Denna kan ni med fördel swisha eller så kan ni betala kontant (ta med jämna pengar då vi ej har mycket växel.)
För att era barn ska vara med på lägret är det såklart extra viktigt att de är fullt friska med tanke på covic19. På lägret kommer vi tvätta & sprita händerna inför varje måltid och vi kommer även hålla avstånd till varandra när vi äter, på samlingar mm.
Varje dag börjar 10:00 och då kommer vi börja med att äta lite mellanmål/fika. Därefter blir det en samling i ladan med lite musik o något drama. Sen kommer det bli mycket lekar och roliga aktiviteter. Bada, klättervägg, hoppborg, paddla kanot(med ledare såklart), spela fotboll och så kommer vi dessutom ha en STOOOOOOOOR superrolig aktivitet som får bli en överraskning!

Packlista:

• Badkläder och handduk.
• Ta med ett extra ombyte kläder.
• Tänk på att smörja in ert/era barn med solkräm innan ni kommer då vi kommer vara ute mycket. Kanske kan en keps, hatt, täckande kläder vara bra med. Skicka gärna med dem mer solkräm om ni anser de behöver smörja sig mer under dagen.
• Skicka gärna med en namnad vattenflaska till ert/era barn så de enkelt kan dricka vatten.
• Vi kommer ha en liten kiosk öppen på lördagen så skicka gärna med max 30:- att handla för om de vill handla något lördagsgodis.
• Om ni har flytvästar för barnen hemma så ta gärna med dem (och se till de är märkta). Vi har några till utlån men det skadar inte att ha några till! =)
• Ev. medicin ifall ditt barn behöver det.

Hämtning av barnen

På lördagen slutar lägret vid 17:00 och då är ni välkomna att komma och hämta dem, kom helst inte tidigare då vi har vår avslutande samling precis innan. Tänk på att vi vill checka ut era barn när ni hämtar dem så vi har koll.

På söndagen är ni välkomna till 15:00 och då avslutas lägret med fika som vi gärna bjuder er föräldrar på med.
Om ni inte varit på Segolstorp förut så har ni en googlemaps länk till platsen här:

https://goo.gl/maps/eye8G9QjDHTuN7Cb8

Har ni några ytterligare frågor? Slå mig en signal
Mvh
David Vindlycke
Barn & Familjepastor Mariestad Pingst
0704-075890