Barnlägerinfo 13-15 aug 2021

På fredagen…

…börjar helgen med en riktigt kalasbra kväll med “Munken och Kulan”, dvs. med Åke Samuelsson från Göteborg. Åke har gjort en mängd berättelser om de två grabbarna som kallas Munken och Kulan och Åke är en sån där fenomenalt bra berättare som verkligen drar uppmärksamheten till sig. Kvällen börjar 17:00 med grillning ute på vår lägergård Segolstorp. Var och en tar själva med det man vill grilla. På gården finns saft och kaffe till den som önskar det, vill man låna tallrikar, bestick etc går det också bra men allt ätbart tar man alltså med själv.

18:30 börjar kvällsmötet med musikteamet som sen är med på lägret och Åke Samuelsson med såklart. Gissningsvis är det slut ca 19:45-20:00. Denna kväll är helt öppen och ingen anmälan behövs ifall ni vill dra med er några fler. Vi siktar på att vara utomhus så ta med kläder efter väder! (Skulle vädret vara förfärligt dåligt så håll utkik på våra sociala medier på facebook/instagram för ev. ändringar

Facebook & Instagram

Adress till gården:

https://goo.gl/maps/UNM11rV88b7PXv7u8

På lördagen

börjar lägret med incheckning 9:30 och sen fortsätter dagen med samlingar, mat, fika, aktiviteter osv fram till 19:00 då de yngre barnen hämtas hem för dagen (dvs. de som till hösten börjar ettan, tvåan.) För de äldre barnen som vill sova kvar fortsätter kvällen några timmar till. På söndag är de yngre barnen välkomna ut igen 08:45 för 09:00 är det en samling vid flaggstången och därefter blir det frukost! Dagen fortsätter med samlingar, aktiviter mat etc fram till 15:00 då det är avslutningsfika för både barn, föräldrar och ev. syskon och med det slutar lägret.

Kostnad:

250:-/barn, för de yngre barnen som inte sover över kostar det 200:- Ni betalar vid incheckningen på lördag 09:30. Helst via swish och i annat fall med jämna kontanter.

Packlista:

Kläder för lite olika väder, något för både varmt o kallt väder då vädret kan svänga fort.
Regnkläder och stövlar (om inte väderprognosen ser superstabil ut längre fram)
Badkläder och handduk
Kioskpengar: kontanter- gärna i små valörer så vi får lite växel =)
Om du har en flytväst får du gärna ta med den (märk med namn).
Ev. medicin eller annat som känns viktigt.

Mobilen… får du gärna lämna hemma då vi kommer ha mycket att göra ändå =)! Om du ändå vill ha med den så får du använda den på fritiden men övrig tid får den ligga i väskan på logementet.

Om ditt barn ska sova över är även detta bra att ta med:
Luftmadrass (det finns dock ett gäng skumgummimadrasser om man vill låna)
Underlakan, täcke och kudde. Lokalerna vi sover i är oisolerade så det kan vara bra med ett lite tjockare täcke än vanligt.
Pyjamas, tandborste, tandkräm etc.

Kontakt/frågor:

Behöver ni föräldrar/målsmän  nå oss ledare under lägret kan ni ringa David Vindlycke 0704-075890 eller Magnus Edforss 0709-944626. 
Ev. frågor inför lägret besvaras gärna av David på telefon eller sms.